Posetioci

27. јун 2020.

Životni ciklusi



Sve je u životu ciklično. Sve je frekvencija, a ona ima svoje uspone i padove i ponavlja se u pravilnim razmacima. Frekvencije čine život koji vidimo. Mi vidimo samo život, kretanje i dešavanje, ne vidimo frekvencije koje zapravo stvaraju taj isti život i dešavanja, ali svejedno – život se dešava, sa svojim usponima i padovima, sa svojim cikličnim kretanjima.

Dogodi se da upoznamo novu osobu koja nas prosto opčini svojim postojanjem. Sretnemo se ti i ja i desi se savršeno razumevanje. Frekvencije u pozadini su se podudarile i vibriraju u istom ritmu.

Takvo savršeno razumevanje, ponovo u zavisnosti od frekvencija, postaje duboko prijateljstvo, postaje strastvena ljubav, postaje totalno razumevanje i uzajamno poštovanje. 

Dešava se i obrnuta siutacija, novoupoznata osoba deluje antipatično, odbojno, ne prija njeno prisustvo. Frekvencije su u disharmoniji.

Frekvencije našeg eteričnog tela takođe imaju svoje frekvencije, tačnije, svoje cikluse. Vibriraju jedno vreme na jedan način, a onda se promene i nastave da vibriraju na drugi način. Kad se ovo dogodi osobe se spontano raziđu, prijatelji se više ne javljaju jedno drugom, ljubavnici počinju da izbegavaju ljubljenu osobu, osećajući tu “ljubav” kao obavezu a ne kao ljubav.

Kako sopstveno dete odrasta tako se menjaju njegove frekvencije. Od totalne bliskosti i zavisnosti od roditelja ono počinje da živi svoj život igrajući se sa drugom decom, odrasta... i na kraju odlazi iz rodne kuće stvarajući sopstveni život.

Potrebno je razumeti da se čitav život odvija u ciklusima i da ciklusi imaju svoje cikluse. Potrebno je dozvoliti da se život dešava u skladu sa svojim ciklusima i ne pokušavati prilagoditi ga sebi, jer to je nemoguće.

I kada prijatelj prestane da se javlja, ne treba ga zvati po svaku cenu. I kad ljubavnik ili ljubavnica počinje polako da se udaljava ne treba zadržavati. Kada dete poželi da ode iz roditeljskog doma, ne treba ga zadržavati. Jer svaki pokušaj zadržavanja starog ciklusa donosi teške emocije i teške reči, donosi duševni nemir, donosi nesklad.

Stoga, ako osetiš da neko koga voliš odlazi od tebe, nemoj ga zadržavati i nemoj ga prisiljavati da ostane. Ne remeti harmoniju i sklad. Prihvati da je i tvoj život u ciklusima i da novi ciklus za tebe nosi nove osobe i novu harmoniju.